Wednesday, December 23, 2015

♥ makang ♥

Posted by annapeje at Wednesday, December 23, 2015
otw nak pegi school arfa tapi kita stop bfast dlu
neh haaa kedai dia
pilihan x banyak
aku nak makan nasi dagang dengan gualai ayam... lama x makan
mr peje prefer nak makan nasi minyak ayam merah
kawasan restoren
afa makan nasi dagang dengan ayam goreng
 
kali neh mr peje yang decide nak bfast dekat mana
dia kata kawan dia makan kat sini sedap
nama kedai pon dah tau dari negari mana hehehe
ya betul Terengganu HEHE
so moh la kita ke Cyberjaya
dekat dengan area the puzzle cuma dia kat bangunan kedai yang baru
kebelakang sket
not bad sedap juga
kopok lekor pon ada tapi mcm x sdp sangat
tapi nasi ok sedap
ayam masak merah pon sedap
kalau teringin nak makan masakan Terengganu
bole la kesini
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

untung arfa yer dapat jejalan ngan mummy daddy.. pasni switch amik afrina/ aqil plak hehe

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review