Wednesday, December 30, 2015

♥ Moon's Kicthen ♥

Posted by annapeje at Wednesday, December 30, 2015
tue diaaaa ... tenkiu mr google map :D
 sementara tunggu makanan sbb orang ramai ..tenkiu Arfa
harapkan daddy makan hati jerk la
 tenkiu again Arfa ahaha
 Arfa yang kuat meragam ...table belakang tue sambut anniversary la pulokk
kesian adik abang kat kg tue hahaha
 my hot chocolate pepiling omputeh campor negro :P
 mak order sizzling mushroom steak kot alahai lupa aih
 Arfa mkn spegetti carbonara kot :P x habis sbb kenyang sgt ...tapi neh shedappp
Mr peje dgn Rib nyer sedap juga tp kadang2 rasa mcm dendeng plak :D
 
tue la gatal lagi tgk instagram orang lain
neh gara2 tgk ig haniszalikha
tros mcm eh dap2 nyer hahaha
act nak  makan lobster tapi tukang belanja kata lenkali la
ahahhaa paham2 mak oke jerk bagi makan apa pon happy
neh pon dah seribu rahmat hehe
bab makan memang x tolak punya
pastu bebel berat naik la peha besar la perot moncit la
mr peje tue rilex jerk kahkahkah
tapi sumpah naik 1kg oke neh 61kg dah neh huwaaaa
moon's kitchen neh dekat jerk dengan rumah
tapi x la dekat sangat hahaha
ala alamat mak pon x ingat google jerk konpem jumper
pastu nk pegi situ bukak google map
insyaAllah x sesat oke
lenkali bole cuba lagi
restoren neh orang melayu punya
owner dia friendly jer
layanan pon bagus
kawasan pon best senang parking bersih n cantik
nanti duit tabung dah penuh nak try lobster tue haaa
memangil2 jerk tengok huhu

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

untung arfa.. wei dah bawak balik afrina n aqil ke blom...

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review