Wednesday, December 9, 2015

♥ penang Day 1 ♥

Posted by annapeje at Wednesday, December 09, 2015
 macam biasa la si debob neh pon da pandai mintak
asal singgah shell 3 biji telur kene beli
selain telur keropok bagai wajib huhu
 bilik sama jerk mcm dlu n facing laut
 kelaparan oke so mak n bapak share mee goring mamak
 arfa nk spegetti
 aqil nak burger
 tapau jerk la hajat di hati nk mkn kat kedai dlm mimpi jerk
terbayang2 kesedapan dia sampai skrg huhuhu

first day ke penang sampai dalam pukul 12 kalau x silap
gerak dari rumah pon awal sket
walhal org yg terakhir keluar rumah hehe
gerak ramai2..tapi dorang tros ke jeniang kedah
kitaorang jerk duk penang ...derhaka sket kihkih
bkn apa takut homestay penuh
sbb ada kawan mak yang ikot
cameraman lagi
so decide baik la duduk hotel x der la berebut bilik ke bilik air ke
n paling senang nak makan malam2 hehehe
sampai2 hotel lepas check in
tros order room service
sbb kesian bebudak dah kelaparan
room service kat gurney hotel mmg terbaik la
setakat neh semua sedap2
coffee house pon sedap
n banyak la juga pilihan
cuma second room tue jerk dengar bunyi air
dari toilet master bedroom
dok gurney neh best sbb padang kota dekat
kedai makan pon senang nak pegi
masjid dekat
bawah neh ada coffee bean
belakang dulu subway
ada restoren kapitan jugak mr peje baru perasan ahaha
gurney soping mall dekat
ada jerk yg selamber jalan kaki
mcm kitaorang neh payah la nk pg gurney mall
n padang kota lama jalan kaki
paham2 la bawak bebudak kan
mcd pon dkt
paham2 la kalau bawak bebudak dorang mana reti sangat makan nasi2 kandar ke
mee rojak ke apa

 
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

aku kalau ke penang. heret je semua.. rugi rasa tak makan mcm2.. anak2 dah lapar makan jugak hihi arghh rindu penang.

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review