Friday, December 11, 2015

♥ penang day 3 ♥

Posted by annapeje at Friday, December 11, 2015
 bangun2...jum bfast sebelom check out...tgk afrina tue mengada tau
elok jerk pon ...bila suh ambik gambar tros gedik nk nangis :P
 makan sosej jerk la kejenya
 neh pon sama nasib la free
 neh lg x untung mkn croissant jerk dah la kene bayar ahaha...dah la makan x habis huhu

 afrina dah pandai berenang dah guna floaters
 kesian bapak jaga 3 orang skali kihkih
kembar kecik besar :))
 
last day kat penang
gerak dorang bangun awal jugak tuk breakfast
kang lambat ramai orang kat coffee house
pastu karang dorang nk swimming lagi
nasib la dorang ok
cuma bezikir2 nak beli pelampung
daddy kejam tau dia sewakan tuk arfa jerk
afrina dia belikan floaters
abang x der ...merajuk la kejap abang tue
aqil nehkan kalau merajuk ya Allah
memang rasa bersalah sangat
tatau la knaper ...yer la wpon dia anak sulung
teringat yang dorang share kat fb tue
dulu sblm dpt yang lelain dia la ank yang paling kita nantikan
dia la penyeri hidup
tapi bila dah dapat adik2 ahahaha  kesian juga
tapi ada tertentu jerk yang bole pakai kat fb neh
ada gaks langsung x leh pakai :P
Alhamdulillah dapat  juga bawak dorang bercuti
walaupon plan hampir kansel sbb kereta meragam
nak baiki kereta pon abes beribu
adehla tapi kalau dah rezeki Allah nak kasi
x kemana kan ..syukur sesangat
mak2 neh kalau anak2 happy mak2 pon tumpang gumbira
tapi kalau lepas tue anak asik bezikir nk tido hotel lagi
mula la nak menaga wakaka
tenkiu daddy ....tahun depan bawak lagi :D
penang neh rasanya pegi banyak kali pon x jemu
banyak sangat food yang nk kene cuba ahahha
teringgin nak naik cable car , pegi batu feringgi , makan mee sotong kaler merah
makan seafood kat sana ...and nk repeat makan beriani claypot
nak try makan roti cheese nan dia plak ...telan air sambil taip neh
salted caramel kek pon sama x puas makan huhu
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

aku baca entry ko ni pun telan air liur gak teringat kat penang. cuti ujung tahun ni mmg tak berjalan kami, zaf banyak giler keje. huarghhh sedih.. apesal ko tak terjun skali dlm pool tu weh.

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review