Wednesday, January 27, 2016

♥ Afrina turn 2 ♥

Posted by annapeje at Wednesday, January 27, 2016
amboi ceria nyer besday gurl tue ...petang tue demam plak balik huhu 
kalo cameraman bapak camneh la ahahaha redho la 
gigih dia nk suap mak dia sampai kembung 
 kalo mak amik gambo Nampak x sopan la sketkan
beselera makan ..spegetti jerk oder sampai 2 kali 
kesayangan sian slalu kene marah ahaha 
Allah yang ini lagi la menjadi2 perangai skrg urut2 dada huhu 
kek x der bole plak jadi hantam la ice cream pon bole
neh pon x habis tau ice cream banyak gilers 
 
neh wajib oder... 
neh pon x habis adoila
 
naik dinasour jerk la sbb yg neh x mencabar pon ahahha
neh pon x betahan lama ketakutan ahahha
 
16/1/2016
genap 2 tahun dah anak dara sorang tue
kejap plak masa berlalu ..tue la doa lagi dah Allah makbulkan huhu
tapi kali neh sambut lambat sket la
sbb dah pokai kahkah
tunggu gaji arfa n afrina x sihat plak
adoi memang cobaaannn
dah duk nursery neh terpaksa la aku cuti kerap
dulu adik n mil jaga bole la dorang jagakan if demam
skrg nasibla badan ahahaha
maapla bos yerk tahun neh dinamakan tahun EL
ahahahha gelak jahat kejap kihkih
sambut kat TGI Alamanda jerk
dorang pon bkn sihat sangat
aku pon x sihat sangat
oder pon x lalu nak makan
nk kurus kot
ahahha
aku just oder burger n share dengan peje
tue pon kids meal pon x habis
dorang kenyang makan spegetti
memang x nak beli kek sebiji sbb dorang bkn mkn sangat pon
suka sambut kat TGI neh sbb ada orang leh nyanyi2 kan lagu besday
tapi  besday gurl takot plak adoila
dalam video menangis2 mengamuk dia
cehhh xsporting tau
tahun depan kita sambut kat umah maktok jerk la
senang x yah drama air mata :P
mommy n daddy doakan afrina jadi anak yang solehah
anak yg mendengar kata ...bijak pandai
n sentiasa sihat dan kuat yer nak yer
huhuhu
harap2 arineh dah x demam la
sbb balik dr alamanda aritue
tros demam balik ..ngan mak skali pon migraine muntah2
bayangkan lah anak beranak tak sihat
huhuhu
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

happy birthday afrina!!! kejap je 2 thn dah kan..

siannya tak sihat.. aku pun dah merasa anak2 semua tak sihat, habis anak2 aku plak demam.. mmg musim skang ni, cuaca tak menentu, lagi la buat tak sihat. moga cepat sembuh ye afrina. aunty tunggu birthday party ok hihi

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review