Sunday, January 31, 2016

Pancake krabi

Posted by annapeje at Sunday, January 31, 2016
Akhirnya berjaya juga huhu kalah time mengidam hahaha lama oke nak makan gara2 tengok gambo opismate pegi honeymoon... tapi ko gilerrr mana mampu nak pegi krabi jadi diam2 jerk udah ...x kan nak tunggu time pencen hahaha ...begini la nasib orang bukan hado2 ...ukur baju badan sendiri huhu nasibla dorang meniaga kat Malaysia ...kalau tak nak pegi minggu lepas ...tapi tak larat kot ... Dgn dorang pon tak sihat ..so tadi saja la bezikir kat mr peje haha nasib dia layankan karenah bini dia ...tapi gambar ala kadar la bateri henpon kojol huwaaa ...tue pon bepusing2  sbb nak google map bateri habis ...singgah station minyak oke tanya orang ...tak tau plak ...tanya mamat tengah isi minyak hahaha nasib tau ...sedap juga pancake neh tadi try pancake special and nutella ...aqil ckp .." mommy taste like roti canai la but nice " hahaha betui la aqil cuma lain sket dari roti canai ...tapi mak suka jerk manis2 hehe yang special tue mcm oti telur n nutella tue mcm roti pisang..tadi pegi tak ramai sangat maybe sebab awalkan ...dekat food court taman dagang avenue macam2 ada ...beger bakar ,tauhu bakar ,sate ikan ...nasi2 pon ada macam2 LA ada...mr peje lenkali bole bawak lagi tak ? Nak try perisa lain plak hehe ...goreng pisang cheese pon ada huhu food monster la katakan  td jumpa kawan Mr peje dia pon makan pancake ahaha tapi dia kata Kat krabi lagi sedap ...cehhh sajakan

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

wah wah hebat krabi dah masuk malaysia.. bagus la kan atleast dpt merasa. tp jom kita ke krabi. meh korek tabung.. tabung sendiri takde kita korek tabung org lain hahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review