Friday, January 8, 2016

Salam jumaat

Posted by annapeje at Friday, January 08, 2016

Bersiaran Dari rumah arineh
Si kecik neh x sihat so Mak EL 2 hari bkn sengaja pon
Mggu yang agak memenatkan dan menguji kesabaran hahaha
Kita mula dengan Aqil
Alhamdulillah dia ok sesangat
and nampak happy duduk kat transit
si comelku ...dia ada request nk naik van
Sabar yer nak nanti betul2 dah besedia mommy kasi now biarla daddy hantar ambik ...dia citer dkt sana belajar solat ..dia membaca ..mengaji maybe blom start lagi ...alhamdulillah lega
Makan pon dia cakap sedap hehe ..tenkiu mama nad masak sedap2 ..tempat pon selesa neh dari segi aqil becerita la ...Mak x berpeluang lagi nak menyiasat sbb stress dok pk afrina hahaha
Arfa plak hahaha memang stress Mr peje
Hari-hari nangis huhu betabahla bapak
Dia blom nampak enjoy ke sekolah lagi
Maybe dia pemalu sket oranya n tak pandai berkawan hahaha arfa arfa
Tgk gambar teacher share Kat fb pon sedih jer ...apa bole buat nak kita kene sama-sama berdikari ...insyaAllah minggu depan ok kot 😜 berdoa jerkla
Bila tengok hasil kerja arfa kat skool
Wow berbeza dgn aqil ...diakan cermat
Mewarna pon ikot peraturan bkn cam abang semua hitam jerk hahaha
Yer la lain anak lain karekterkan hehe
Last Afrina hoho neh memang x tenteram jiwa dan raga ok duk opis x leh nak buat keje dibuatnyer ...arfa n afrina x penah ada pengalaman duk diluar so memang agak susah untuk dorang sesuaikan diri
First day lagi memang melalak sampai hari ketiga ...aku x ambil cuti pon sebab taska bawah opis memang no point la kan ...smlm dengan harineh x keje sbb afrina x sihat plak so isnin minggu depan memang meraung n berguling lagi la jawapnyer bertabahla hahaha
Rasanya lepas neh sure dia paham
Hari2 doa moga Allah permudahkan
Urusan seharian ...insyallah kalau murah rezeki mau jerk anta afrina sama sekolah dengan arfa ...tp kalau x der afrina stay jerk la taska si comelku bwh opis mommy huhuhu

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review