Saturday, January 23, 2016

Yuran

Posted by annapeje at Saturday, January 23, 2016

Saja nak share kot ada yg nk survey2 ..aritue pon ada kawan2 yang tanya ...yer la macam kitaorang haritue la kesana sini  pegi terjah hehe eh actually Mr peje yang pegi ...wife dia bagi arahan jerk hahaha so setelah Mr peje berkenan kat Smart Reader so kita hantar arfa kat sana ... yuran pendaftaran dlm RM1300...utk monthly dlm Rm295 sebulan tapi sbb arfa stay sampai petang tambahan petang sahaja RM350 neh include lunch la ...tapi petang tue bkn daycare ...class juga cuma mcm more fun activities mcm mewarna melukis and mcm dia refresh blk apa yg dia blaja pagi tue ...kesian jugak kat arfa dah la first time pg skool kene stay plak sampai petang haha tapi tak per la duk rumah pon bkn nk tido sangatkan ...so ok la balik rumah pengsan hahaha ...lgpon SR neh x tough sangat mcm crisdale dulu memang more to akedemi ...homework mmg pengsan nk buat ..arfa still lg menangis setiap pagi haha ...harap bulan dpn dia ok la ...Cikgu kata time nk blajar nangis ...ampes ..time main happy jerk adoila ...yer la tekejut la tue kene belajar..SR pakai t-shirt n track suit ..ada school shoes & dpt free school bag..uniform petang pakai tee tanpa kolar...so arfa cuma tukar baju jerk hurm rasanya tue jerk la kot ...mommy doakan arfa jd bijak pandai n rajin belajar tau ..

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

besar dah arfa skool yer.. nangis tu leh geng ngan aliah.. dia pun sama tp nasib kejap je.. pastu ok dah. SR ni mahal sket yuran bulanan dr GA. tak kisahla kan janji mampu dan rajin belajar sudah. lama menyepi weh.. bz sgt ke :)

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review