Saturday, February 13, 2016

Arfa 5 tahun

Posted by annapeje at Saturday, February 13, 2016

Kesian penat sangat haha
Arfa neh perangai lain macam sangat
Susah nak duga perangai dia neh
Nak pegi sekolah pon kene ikot dia
Siapa yang dia nak pilih
Tapi sekarang dia taknak naik motor
Mungkin sebab dia mengantok dan keletihan ...yer la dah berapa kali dia tertido atas motor huhu bahaya
Jadi waktu sekolah jangan mimpi la nak keluar malam ... Dinner pon dalam kereta or dekat cyber or makan dekat rumah jerk  sebab dia selalu pengsan tros huhu
Kalau nak beli barang dapo memang tunggu weekend jerk ...x berani ok arfa tue kalau mengantok silap haribulan semua tak kene ... Aritue sembang dengan salah sorg teacher dia ...teacher nurul (arfa ckp teacher nowan jauh betoi bezanya) cakap arfa setiap hari offer diri nak jadi imam ...alhamdulillah sejuk perot
Tahiyat awal pon dah bole cuma ada la sikit skip2 dengan pelat nyer hahaha
Sujud, rukuk, al-fatihah dah pandai baca ...mommy doakan arfa rajin solat tau...tapi kat rumah semua ikot mood huhu tapi ok la sebulan lebih dah pandai solat ...suka sangat ...arfa n aqil neh kalau Cikgu cakap semua dengar :p ...alhamdulillah minggu neh arfa mcm dah enjoy Kat sekolah ...teacher cakap dia nyanyi menari enjoy jer ...slalu menangis jer hahaha adoila anak siapalakan :p pandai jer dia dok ckp kwn dia every day cry walhal dia yg kaki nangis 😂😂😂

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

hehehe penat sungguh tgk dia dlm pic tu. tp okayla kat sekolah dia nak belajar.. bagus ok siap offer diri lagi hebat hebat hebat... sabar la melayan karenah dia.. aku pun aliah sama je.. nak kejutkan dia bgn mandi pun bercinta ok sakit jiwa.

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review