Monday, February 15, 2016

Selamat pengantin baru makcik

Posted by annapeje at Monday, February 15, 2016
Hahaha Makcik neh sebenarnya muda lagi tapi sebab dah panggilan camtue ...Mak pengantin pon kita panggil opah ...kakak pengantin tue pon sebaya oke
Neh sedara sebelah Abah ...rasanya sepupu Abah kot hahaha bole camtue
Dorang buat dekat Ipoh town hall
Memang cun la buat kat kalau fotoshoot kawasan persekitaran cantik ..bangunan2 lama Kat pekan lama Ipoh
Kenduri neh sehari selepas kenduri aril
So memang bole pegi la lepas x jadi pegi lost worl ...maklomla cuti sekolah memang menangis la ...Mr peje cakap dia sampai pagi tue org beratur beli ticket macam ular huhu kirim salam jer la
Masa kenduri maksu ilah dah agak dah sure ada budak TM Perak ...cuma x perasan dorg jerk la ...bila dorang upload gambar mmg konpem la ...tp member cakap dia nampak triple A haha Mak bz makan kot masa tue hehe maksu ilah neh keje Kat kementerian pelancongan Perak
Selamat pengantin baru moga bahagia ke anak cucu and cepat2 dpt baby yg comel mcm Mak dia hehe
wif opah nie n maknyah suzie 
eh eh tersama tema kaler baju plak hehe 

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

cantik makcik tu.. selamat pengantin buat dia dan suami. wah wah yg "adik" makcik tu pun ape kurangnya.. merah menyala tudung.. meletop top top.. haha

annapeje said...

tudung pinjam mak aku punya ahahaha mak x mampu nak beli cheta :P

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review