Sunday, March 13, 2016

Burger Factory

Posted by annapeje at Sunday, March 13, 2016

Makanan x ambik pon hahaha neh sebab semalam bawak bebudak jerk makan ..mak x larat dah kenyang makan kat umah kenduri doa selamat rumah kawan Mr peje kat semenyih ...first time kot pegi sana bole tahan jauh huhu x sanggup tengok dorang yang berulang pegi opis walaupon rumah murah huhu and nasib la makanan sedap2 hahaha paling win bihun sup utara dia ...ada kuih karipap ,koci, seri muka ,kopok lekor ,nasi ayam jerk mak x makan sebab mcm x der rasa nak makan ...ada ketupat huii sedap hehe memang kenyang la ...tapi takot bebudak lapar so bawak la dorang makan sini ...spegetti wajib oder aqil share dgn afrina ...arfa makan burger ...licin dorang makan ...mak ko neh tengok spegetti pon dah x laku hahaha ...dulu bukan main jauh nak pegi makan now dekat shafbury cyberjaya dah ada senang hehe

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

ape??!! ko tak makan??!! i can't believe it!! hahahahaha... weh aku pun tak sanggup okay nak dok jauh dari tempat keje. walaupun umah jauh2 ni murah tp mcm tak berbaloi gi keje ulang alik ngan masa tenaga duit ish idak la aku. lagi pun jauh2 nanti susah aku nak keluar merayap hahahaha tak sanggup nak keluar dari kd ni :)

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review