Thursday, March 3, 2016

Casuarina meru ipoh

Posted by annapeje at Thursday, March 03, 2016

Huhu citer basi lagi 😝 masa neh aril kawen on our side ...Mr peje decide nak tido hotel sebab rumah Ipoh kecil n sempit ...yer la Adik beradik ramai 8 orang hehe belom campur if ada sedara mara jauh yang nak datang awal ...Mak cuma sewa homestay semalam jerk ...yer la Mr peje dah big saiz ..tido bedengkur tue yang dia rasa selesa nak tido hotel ...yer la sebab kenduri besar ...dengan pasang pelamin dah separuh rumah ...pilih tido Kat casuarina sebab dekat dengan rumah senang sikit nak ulang alik hehe ...ok la cantik n selesa ...cuma sini tiada kolam renang yer hehe ...view aritue hadap highway hahaha ...kitaorang ambik bilik includ breakfast ...pilihan makanan ok la ...x la banyak sangat and x sikit sangat ...best sebab setiap hari ada dimsum hehe n makanan dia bole tahan sedap ...bilik cantik n selesa ...sebab hotel  barukan hehehe tapi lepas neh hotel neh sure full house sebab sblh hotel jerk lepas neh teman tema ...kawasan yg strategik ...dekat dengan mydin , gulatis , bus station ,MCD , KFC, pizza , hannabella, eh memacam la ada kat situ hehe

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

budak2 ni kalau cakap nak tido hotel, kemain seronok. ape yg sronok pun tak tau. nak kata ada ekon, bilik dorang tido pun pakai ekon hahahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review