Wednesday, March 9, 2016

♥ Pancake krabi lagi ♥

Posted by annapeje at Wednesday, March 09, 2016
 wpon rasa mcm roti canai tetap ada kelainan n sedap ahaha
neh bkn makan pon eksyen jerk 
neh geng makan dia sorang bole habis  
neh model jerk ahahha dia acah2 gaks makan ahaha
untung tau sbb mommy leh makan byk haha
 
mr peje neh macam bole baca jerk hati wife diakan
kita memang nak ajak tapi tengok dia weekend pon keje
so macam takut2 la nak ajak
sekali ahad tue dia kata jum pegi makan pancake nak
ehhh eh mestila nakkkkkkkkk
dia balik keje tue dia lena sekejap
dlm pukul 6 lebih baru gerak
tue pon tesalah masok simpang
ambik sampai dkt nk setiawangsa tue baru leh uturn 
ahahaha kesian mamai otak penat kerja
plan asal nak try dekat shah alam
tapi pk balik takot ramai orang
sbb aritue dlm insta dok ckp kat s.alam tue que panjang
better la pg dagang avenue foodcourt
plus kat sini banyak gerai2
so try makan chicken grill n mix grill
bebudak neh pandai makan yg pedas2 sket
black pepper sos pon dah bole cicah
arfa lagi best x nak makan ayam
dia belasah lamb grill daddy dia ahahha
mak oder nasi goring paprik
bole la tahan sedap
grill2 pon ok not bad
mr peje kata ikot la pada harga
eh kita x komplen pon tau
pancake special awal dah habis
x per la mak x minat sangat
pancake pukul 9 malam dah tutup kedai oke
laku betul huhu  
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

takpernah try lagi... harusla cuba kat sini, nak pegi krabi ntah bila la kan haha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review