Tuesday, March 8, 2016

Penyampaian watikah pemimpin kecil

Posted by annapeje at Tuesday, March 08, 2016

Alhamdulillah Aqil jadi ketua kelas tahun 2 neh ...memula hari tue penolong jer ...itu pon mak dia neh x percaya haha lepas dia cerita tros cakap ...abang jangan tipu kahkah bukan x percaya anak cuma takot dia salah paham sebab dia selalu perasan hahaha orang cakap lain dia paham lain and kebetulan ada 2 Aqil dalam kelas dia ...tak puas hati wassap guru kelas hehe nasib betulkan ...dua kali wassap hahaha ...bangga and suka juga dia jadi ketua kelas sebab dapat pengalaman baru and lebih betanggungjwp bila pikul jawatan ...dapat perhatian lebih sikit dari guru kelas and bole la bantu apa yang dia x pahamkan ...amboi seronok cakap dia jadi ketua kelas ...bila balik sekolah dia cerita la kalau kawan dia bising ...dia akan jerit "kawan2 sila jangan buat bising ...sila baca buku " hahaha amboi bahasa memang standard la skema kahkah pastu arfa pon cakap dia suruh kawan diam " be koyet !!! Stop talking n running !!! Hahaha pitam ...nasib afrina x pandai cakap lagi huhu
So sabtu lepas pagi 7.30 kene ada dekat sekolah... Sobsob sedih mak tak dapat join sebab nyer afrina demam malam tue adesss sedih hokey ...Mr peje tue bukan apa dia malas nak melayan kerenah lagi dua orang tue hahaha sebab kalau bawak dorang memang huru hara ...gambar neh Mr peje n Cikgu Husna yg wassapkan ... Takperla afrina nanti afrina jadi ketua kelas plak yer huhu nanti bole mommy pegi sekolah ...lambat lagi plak tue hahaha ...Mr peje cakap acara lambat sebab pegawai polis yang sampaikan sijil lambat huhu ...selepas Majlis penyampaian ada jamuan kemudian mesyuarat pibg ... Mr peje x pegi pon haha ...sebab petang nak tgk movie ...malam plak yati ajak lepak dataran...tp frust gaks la x dapat bejimba dengan Yati n family's ....semua dah pengsan awal ...maybe penat sbb aqil kene bgn awal pagi ...yg dua orang tue tak tido siang teruja sgt nak pg tgk wayang :p

Good luck aqil exam arineh moga dimudahkan dan dilancarkan

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

cayala abg aqil.. moga jadi pelajar cemerlang dah jadi ketua kelas ni. zara tahun ni takde pegang dah jawatan penolong.. cikgu bagi org lain. agaknya dia lembut sgt kot hahaha... oh yer all the best aqil exam minggu ni. zara dah setel, mummy dia hilang stress dah hahahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review