Monday, March 14, 2016

Roti Benggali

Posted by annapeje at Monday, March 14, 2016

Dah bape bulan kakak berniaga neh baru bekesempatan melawat hehe sajala bagi support kan ...tapi kakak I sorg neh memang pemurah and tak berkira ...yer la kita paham dia berniaga tapi dia cakap makan kat situ dia belanja tapau jerk bayar huhu tenkiu yong ...moga diperbanyakkan rezeki lagi ...kakak now dah stop keje makan gaji dia kata nak cuba bisnes sendiri ...tapi paham la berniaga neh ada pasang surut huhu ...kakak jual franchise roti benggali ...sedap jugak ada soft bun n roti potong ...bakar mcm kita makan kat kopitiam tue ...nak letak nutella bole ,kaya, planta ,strawberry ....cuma location kadang mlm dkt bukit jelutung, kadang dkt tmn pinggiran usj ...pagi dia berniaga dkt Klinik kesihatan sekyen 19 Shah Alam

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

wah macam menarik.. bestnya pandai berniaga. aku kalau berniaga confirm2 lingkup, pastu kejap je semangat hahahaha.. leh try nanti kalau ke shah alam.

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review