Sunday, March 27, 2016

Sakit mata

Posted by annapeje at Sunday, March 27, 2016
kita slalu sakit mata merah dalam matakan
neh dia merah kat kelopak n bawah mata huhu
pelik la plak n betahi mata  
sementara tunggu doc panggil
 
isnin lepas masa bangun tido memang perasan kelopak dia merah
ingatkan semut gigit
sebab dorang neh sebelom tido minum susu
pastu dah lena kadang susu pon tumpah
tue yang kadang besemut
mak dia pon kadang pengsan tros ahahahaa
so hantar la pegi taska mcm biasa
teacher dia ada Tanya so mak ckp la maybe kene geget semut
skali masa balik tue alahai kesiannye
bertaik mata hijau jerk banyak plak tue
sian baby mommy neh
malam tue pegi berdua jerk la klini dengan afrina
nak pg balik keje x boleh
sebab arfa time balik sekolah memang dia asik moody sbb penat
ahahha yer la dia kene sekolah 8 jam
tapi x per sbb SR x belajar sangat mcm kat crisdale
so tepaksa la tunggu lepas meaghrib sbb daddy kene ambik aqil blk sekolah lagi
nasib la klinik pon xjauh sangat dgn rumah
doc kata sakit mata n bejangkit
so nak tak nak kene la mommy cuti sehari
tapi hari tue memang x sihat pon food poisoning
so dapat la mc sehari
rabu EL ...khamis jumaat suruh mr peje plak cuti
doc ada kasi antibiotic
tapi mcm biasala anak dara tue mana nk makan
letak ubat titik mata pon sampai muntah2
kesian gaks sakit mata sampai demam sehari
mak letak ubat bontot jerk ...nak kasi ubat makan memang x la dia nak 
Alhamdulillah dah ok dah minggu neh
arfa mcm nak kene jugak
cpt2 titik ubat hope ok la

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review