Monday, April 11, 2016

MPH Bookerville Carnival

Posted by annapeje at Monday, April 11, 2016
Mr peje yang excited sangat nak pegi huhu ikotkan mak malas nak bawak dorang sebab dah tau sampai sana sebok nak beli toys hahaha tapi daddy kata bawak jerk so ok la ...memang nak carik bedtime story tuk aqil sebab nak bagi dia lancar membaca ...dia kan kejutan bahasa huhu abes semua dia eja jd bahasa melayu pening mak jemah ...tahun lepas English dia merudum ...alhamdulillah ujian awal tahun neh dia dapat markah 80% ...so mak bapak pon kene rajin usaha dekat rumah ...x kan nak harapkan Cikgu ...tapi mak Abah kita dulu lg best rilex jerk ahaha ko punya homework ko buat sendiri sbb ko yg pegi sekolah haha kejam tak tapi mcm mak ada la bantu buat homework agama siap suh mak yang tulis huhu teruk betul ...buku latihan Mr peje dah beli dekat bookshop pustaka rawang presint 9 ... Pegi picc aritue pon hari last so x der la ramai sangatkan... Belikan bedtime story sorg satu ...alat tulis sket yer la pensel pemadam asik hilang jerk ...water tumbler tuk aqil ...masa neh memang ada yang moncong2 nak beli mainan ...sory tak di layan kene tegas bila ckp beli buku kita beli buku sahaja ok ...bulan depan ada lagi pameran buku dekat bangi nanti boleh pegi buat tambahan koleksi buku cerita ...mak x beli pon kang dpt hadap novel abes anak laki terabai kikiki
Singgah alamanda bawak dorg dinner
Aqil nak makan nasi ..arfa n afrina mcm biasa spegetti ..mommy n daddy mcm yong tau foo kongsi ahaha tapi ambik byk la kahkah ...sedap tau yong tau foo alamanda ...spegetti pon sedap ...dorang nak donut big apple habis plak ...belikan dunkin donut ...neh la donut pemes memula kenangan betul makan dgn bff zaman bujang kikiki
jom kita cari buku 
ermmm nak beli ke tak neh 
comel tak saya 
kid fav 
amboi sedap nyer 
byk neh pon 100rm tapi berbaloi diskaun banyak 
mini donut 
aummmm sedappp  
sian mak layan sorang2 ahahha ada yg semua tgk flash plak huhu 
penat dah jum balik 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

tak pegi pun sana.. tapi mmg kena pegi kedai buku gak, buku latihan zara dah habis. minah tu kalau tak bagi homework main je huhuhu... wah syoknya afrina soping yer.. paling best tgk dia makan. sedap betul

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review