Wednesday, April 20, 2016

Naik tren

Posted by annapeje at Wednesday, April 20, 2016
hoyehh dah sampai putrajaya sentral
nak pakaikan arfa n aqil kasut mana tah ilang x jumpa la plak 
macam nak pegi naik kapal terbang ahahaha 
sebok jerk farina tue nak tgk baby...x baby sgt pon ahaha 
selfiee sblm aqil muntah ahahaha 
da sampai kl sentral  
kita singgah la cucur dlu daddy nak isi perot haha 
dah muntah minum air kosong jerla dia pon mcm pobia nk makan 
memula duk ngan bapak
kang tukar nak duk ngan mak :P 
mengunyah jerk keje nyer 
 
neh kira first experience tuk arfa n afrina
seronok sangat yer la sampai 2 kali tren
balik Ipoh neh pon sbb ada emergency
so sabtu lepas pg skool arfa
tros ke kl sentral beli tiket amboi ramai betul orang
dapat tiket pukul 7
so dlm pukul 3 lebih balik rumah sbb baju pon x pack lagi
sampai umah besiap mandi kemas baju
pukul 5 keluar rumah
sampai putrajaya sentral dalam 5.30
sampai kl sentral pukul 6
ada sejam lagi masa
biar sampai awal jangan lambat melepas ahaha
tapi aqil neh memang stok penakut
dia siap Tanya keretapi neh nak terhempas ker
adoila sbb dia dengar bunyi2
pastu dalam erl dia muntah plak
panic mak dengan plastic bag x der
napkin x bawak
haa tadah jerk pakai pampers adik dia
huhuhu pengajaran la lepas neh mmg kena stanby plastic
nasib la yang 2 orang tue ok jerk
steady jerk tau
aqil tue maybe dia pening hahaha
nasib plak tren x penuh
dengan orang belakang ank dia betukang2
pastu jd gang plak ahahhaa
mamat dpn mr peje cabut lari dok jauh sbb dia nk tido
afrina siap pau 2 bungkus biskut walhal bapak dah tapau roti
tros bapak pegi beli nasi lemak
tren stop ahak lama dkt mana tah
so sampai lambat la dlm pukul 10 patut dalam 9.30 dah sampai
dorang dah Tanya bila nak naik tren lagi
ahahha akan di pertimbangkan hehe

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

wah syoknya naik train. nak gak la merasa gak nanti ke ipoh gi umah adik aku ke. sian aqil sampai muntah.. naik kete ngan train pun lebih kurang masa sampai ek.. bagus2.. bape wey tiket?

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review