Friday, February 3, 2017

Afrina New School

Posted by annapeje at Friday, February 03, 2017
 
2017 decide tuk tukarkan afrina sama sekolah dengan arfa
sbb nyer dia x happy kat sekolah lama
plus kat sekolah lama tue ada beberapa factor yang x menyenangkan hati
yer la nanti ada plak yang cakap bayar murah setimpal la
eh x juga ada yang tempat mahal pon x bagus juga
semua tue ikot la rezeki n nasib
cakap dengan mr peje biarlah kita berabih duit dekat anak2
biar anak2 selesa sbb ahkak kan keje
x keje pon susah juga ekonomi x stabil2 ahahhaa
2017 neh ikat perut sket supaya semua orang kurus sket :P
janji anak2 happy
Alhamdulillah sampai hari ini afrina x der masalah dah nak pegi skolah
excited jerk nak plak cikgu2 sayang lebih ..rezeki afrina
sekolah lama dlu merasa la kene pulas telinga :( tue yang dia bagitau
yang dia x cakap kita mana nak tau kan sobsob
biasala bukan dia x der berdrama pepagi sblm mandi tue
tapi memang Nampak sangat2 perbezaan dulu dan sekarang
dulu suka jerit2 cakap kasar...cakap aku
marah2 ...wpon mak dia memang garang kat rumah
tapi umur macam dia kan sedang meniru perbuatan orang dewasa
kalau dekat rumah dia akan cakap macam mana cikgu dia cakap dkt sekolah
cth la ....telan! telan ! telan ikan tue !!!
neh antara ayat yang mr peje tersentak
tros ubah pikiran dia hahahha
baru sebulan school Alhamdulillah nampak perubahan dari segi percakapan
x der dah nak cakap kasar2 mcm dulu
englis pon improve sket la ahahha sbb dlu memang dia cakap melayu jerk
beruntung hantar kat sr neh sbb student kat sini x ramai
kelas afrina 5 orang jerk yang stay sampai petang x pasti plak
doa moga yang baik2 untuk anak dara I yang sorang neh
mommy n daddy antar sekolah awal bkn sbb nk dia belajar teruk2
lgpon sukatan untuk tiga tahun more kepada konsep fun2
so x der la susah hati bkn focus akedemik
 
 


0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review