Thursday, February 2, 2017

Hornbill Cafe

Posted by annapeje at Thursday, February 02, 2017
 x der sapa nak layan mak dia berwefie
 chickeng wing tuk triple A's
 charkuihteaw mak punya...sedapp tp x leh lawan mat jasak huhu
 order tuk triple A's
 happy la dpt mkn ice cream
 oder strawberry ice cream makan nyer tak
 neh pon sama makan x habis
Nampak x spray tue tue attack burung hahaha
 tua nyer daddy hahaha nasib ahkak Nampak muda dr u :P
 menu


 
Lunch di Hornbill
sambil makan sambil tengok burung
nak masok bird park tue mak aii que panjang macam ular
maklomla cuti sekolah
parking pon penuh
tepi dah rezeki dapat gaks la parking depan café
tue pon cakap dengan mr peje dia masok dulu tengok full ke tak
kalau full lunch dekat sunway mall
(plan asal mr peje nak pegi kedai café superhero tapi takot kang anak2 jadi super mintak beli mcm2 ahahha )
Alhamdulillah ada meje kosong
so pilih meja dekat luar sambil menikmati pemandangan hehe
seronok la dorang tue walaupon ada yang berzikir nak masok bird park
maapla anak2 mak malas nak masok pon
sbb nanti dorang gaks yang malas jalan
bole tahan besar gaks bird park tue
pastu berbukit2 memang takla nak pegi
nasib ramai orang bole buat alasan ahaha
sambil makan dapat la tengok burung apa tah yang putih tue
hornbill n monyet
tapi gambar burung lupa nak ambik :P
masa nak makan tue ada burung putih tue sempat cilok ciken cop aqil sepotong ahhaha
nasib dah potong2
yang aqil neh penakot dia biar jerk
bapak pon sama lambat bertindak ahahha
pastu staff tue kasi spray air tuk sembur burung tue
so arfa akan get ready kalau burung tue datang dekat
seronok plak dia dapat spray hahaha
saja la bawak anak2 makan kat luar sbb aqil dah seminggu lebih kuarantin kene ciken pox ...kelmarin pegi klinik skali doctor kata x ok lagi
so dis week dia mc 3 ari ahahha
mak mana tau ingatkan dah oke saja la bawak anak2 ambik angin luar
sedap juga makan kat sini
tp agak pricey sket la
skali skali bole la
afrina oder kopok lekor pon yumm sedap ranggup
aqil oder mushroom sup huhu x sdp
afrina oder nasi goreng apatah siap ada satay
nasib bapak x oder tue pon jenuh nak habiskan
dlu pon penah makan kat sini tp dengan ofismate tue pon orang belanja
feeling tourist makan kat sini ahahaha
 


0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review