Wednesday, April 12, 2017

Hari keusahawanan 2017

Posted by annapeje at Wednesday, April 12, 2017
perkara wajib buat dalam kereta ahahaha
ada buat mini pet zoo ahahha wpon sendu jadi la kikiki
tgh tunggu turn nak pegang anak ayam pastu dah dpt dia humban :P
tudiaa berpeluh sakan anak dara sorang neh pipi jgn ckp mcm pakai blusher
tapi sebok nak makan nasi ngan ayam masak merah lagi

biasala spegegtti jerk la mampu adik abang tue ahahha
..bapak licin makan nasi hohoho
jum balik capek dahh
 
3/11/2017 aritue
sekolah aqil ada buat hari keusahawanan
tapi rasa bersalah jugak la kat dia
sbb pagi tue ada appointment kat pusrawi
so sampai sekolah dia dah tengahari
kita plak paksa dia makan dulu sbb pagi makan roti jerk
dia dah gelisah nak jumpa kawan2 sbb dah janji nak masok rumah hantu
ahhh bersalah nyer sbb kawan2 dia dah balik kot
pastu dia pon x dapat masuk rumah hantu sbb dah tutup
alamak sory yer abang nanti kalau kita balik Ipoh mommy bawak abang masok umah hantu kat lost world ...eh bkn mommy la suh daddy bawak hahaha
tapi tahun neh mcm x ramai plak yang datang
pastu cepat plak habis huhu
sempat bawak dorang pegi pet zoo
pastu afrina dah meraung2 nak main slide yang ada air
x dapat la nak oiii
ko sorang jerk yang bawak baju spare
abang2 mana ada ahahha
pegi hari kantin jerk pon tapi beli kupon rasanya habis rm100
huhuhu
beli apa jerk pon nasi ayam merah , karipap, kopok lekor
air milo ais , ice cream , laksa
hahaha takper la sekali setahun hehehe

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review