Friday, April 7, 2017

Padi house Cyberjaya

Posted by annapeje at Friday, April 07, 2017
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
nasi lemak  
oreo cheesecake ...Japanese cheesecake pon sdp 
carrot cake 
chicken pie ...beef pie pon ada 
meggi sup ...bole pilih nak ayam or hotdog 
green spegetti  
kopi o 
quasedilla n hot chocolate 
mee siam
red velvet 
salted caramel latte 
grill chicken ...grill lamb or mix grill pon ada  
triple A's ckp sedap ahhh bosan ahahha 
chicken Gordon blue
 
kitaorang neh skrg dah jd regular customer kat padi neh
sbb nyer dekat sblh sekolah aqil jerk
lepas m peje pickup wife dia yg comel neh kahkah
pegi ambil arfa n afrina plak so akan sampai awal la kat sekolah aqil
dalam pukul 6 ...aqil habis plak 6.40
so memang bawak la budak berdua tue makan tros
sbb nyer kalau balik rumah baru ldinner
memang x makan la nak plak anak dara sorang tue
dia kadang dalam kereta dah pengsan huhuhu
mana x pengsan sbb sekolah mcm opis hour
petang dorang ada extra class
sekolah dorang x der daycare
so bila x tdo siang memang penat la
bape kali dah terkena konon nak balik tue nak masak
elok siap masak tengok2 dah pengsan tido
tros rasa bersalah sangat2 sbb tido x dinner
wpon petang dorang ada tea time
and sblm tido tue minum susu
tp iskhh kalau x kasi dinner rasa bersalah gila
kalau dah jemu makan kat padi baru pegi kat kedai mamak sederet tue
kalo bosan gaks baru la pg the puzzle ke bora putrajaya ke alamanda ke
itu pon slalu prefer pg hari jumaat sbb esok bebudak dah cuti
paham2 la darjah 3 neh homework banyak
pastu nk maghrib pon x der la ganggukan
kat sblh sekolah aqil tue baru ada 2 kedai makan jerk
aqil pon lps habis sekolah tros makan
so bila rumah jerk tros mandi solat n buat homework
lagi satu reason makan kat padi neh dpt diskaun so harga berbaloi
kadang makan kat mamak lagi mahal
dah la oder roti canai kosong , meggi goreng, meggi sup kosong
harga sama mcm makan kat padi oke
ahaha panjang lebar plak walhal nak share makanan kat padi

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review