Tuesday, April 11, 2017

Semangkuk Batang Benar

Posted by annapeje at Tuesday, April 11, 2017
neh lagi sorang oder x berhagak mcm kan makan
mak dia juga kene habiskan tapi sedap laweh kacang pon byk
hehehe 
 
amboi arfa beria oder air kelapa tau 
yang daddy dia ikotkan jerk
penyudah bungkus bawak balik pon x berminum :P 
neh mommy punya cendol special
siap ada tapai ice cream n pulut hahaha
tapi tapai dia mcm x sdp sgt plak 
daddy punya mee rebus daging 
mommy punya rebus udang 
haaa fav dia roti goyang
mak suka roti dia menarikan hehe 
berpeluh sakan ..yg neh senang air kosong jerk haha
 
mr peje tetiber ajak makan kat semangkuk batang benar
ehh apa plak x nak ofcoz bab jalan2 cari makan mestila sukaaa
kikiki
dah lama nak ajk tapi paham2 la laki mak neh
kadang kalo dia period ajak pegi mana pon x nak
tapi mood dia ok amboi dia plak melebih2 ajak tau
nak plak kalau kawan dia bg suggestion laju jerk
bini dia kalo dia kalau dia Tanya jerk baru dia pakai idea tue
sampai ati you ling ...I neh mcm no 2 jerk u perlakukan ahahha
jauh juga nk pegi batang benar
mcm rasa nk pegi Melaka hahaha
arfa n afrina makan bihun sup 
afrina makan sket jerk
arfa licin dia kerjakan nak plak dia memang suka sup2 neh
aqil pon makan sket sbb dia kata nk makan roti telur
peje kata mee rebus sedap ..ahkak rasa bole la
tapi nyesal x makan nasi campur
terliur plak tengok org sekeliling makan
tgk ayam goring panas2
lauk2 gulai pon byk pilihan huhu
neh kalau bawak mak n abah neh konpem suka
femes semangkuk batang benar neh sejak dorang viral kat fb
 

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review